Zbuloni problemet me të cilat përballen çiftet në ditët e sotme

Një shok i jetës është dhe periudha dhe zgjedhja më e vështirë që secili nga ne bën në jetë.

Në kohët e sotme një marrëdhënie në çift është shumë e rrezikuar dhe e kufizuar në shumë aspekte. Stresi i jetës dhe i punës ka një ndikim të drejtpërdrejtë dhe në marrëdhënien e secilit.

Të jetosh në epokën e internetit dhe rrjeteve sociale nuk është aq e thjeshtë. Më poshtë do të keni mundësinë të lexoni 4 çështje për të cilat luftojnë çiftet:

Kalojnë shumë kohë së bashku

Nuk do të thotë se keni një marrëdhënie ideale thjesht dhe vetëm, sepse kaloni shumë kohë me partnerin. Ju duhet t’i lini hapësira njëri-tjetrit, për të realizuar punët, hobit, pra për të shijuar edhe kohën larg njëri-tjetrit.

Ankthi për humbjen e partnerit të duhur

Shumica prej jush me siguri ndjejnë frikë se mos humbasin personin që kanë në krah. Madje ata vuajnë edhe nga ankthi, thjesht duke e menduar këtë gjë. Në ditët që po jetojmë, është bërë aq i lehtë zëvendësimi dhe për rrjedhojë, ankthi dhe frika janë prezente në marrëdhëniet moderne.

 

Frika nga marrja e vendimeve

Gjithmonë ekziston tundimi për t’u larguar nga një bisedë e vështirë. Në vend që të gjeni zgjidhjen për problemin, preferoni ta mbyllni bisedën. Mirëpo, kjo gjë do t’ju çojë në probleme serioze. Duhet të merren vendime kur është thelbësore për marrëdhëniet.

 

Ndërhyrja e të afërmve

Nëse keni probleme me vendimarrjen në çift, shpesh drejtoheni tek të afërmit tuaj për një këshillë. Mirëpo, kjo metodë nuk është shumë e mirë, sepse ata fitojnë autoritet në lidhjen tuaj. Është e rëndësishme që të mbani mend se prindërit dhe miqtë nuk e njohin partnerin tuaj më mirë se ju. Prandaj, kurseni këshillat e tyre.

close