Xing me veshjet – kur Bebe Rexha dhe Beyonce zgjedhin të njëjtin kostum

 

Nga të gjitha veshjet e markat në botë, ndodhë nganjëherë që dy të famshëm të kenë veshjen e njëjtë, e shumë shpesh të vishen njëjtë njëkohësisht.

Na duket interesante por nuk është e
çuditshme që t’i analizojmë me syrin tonë kritik cili yll duket më bukur me
veshjen e njëjtë. Krahasojmë kush duket më bukur, kush e kombinoi më mirë e kësaj
radhe do të krahasojmë Beyonce me këngëtaren shqiptare Bebe Rexha.

  

Të dyja këngëtaret kanë pozuar me një “bodysuit”
të markës Marine Serre.

Beyonce e ka kombinuar kostumin me një
pelerinë të zezë sandale dhe çantë nga po e njëjta markë.

Bebe e ka veshur me një palë këpucë stiletto dhe e ka kombinuar me një kapele të kuqe.

Të dyja janë me bodysuit të njëjtë, mirëpo padyshim që kanë shprehur individualitetin e tyre që i bëjnë të pashoqa.

 

  

 

  

 

close