Vëllau i thotë Gilit: Të kam më të mirën motër

 

Është e ditur që dashuria e motrës ndaj vëllaut dhe anasjelltas është e veçantë dhe e pakrahasueshme.

Ata që e marrin ose e japin këtë dashuri, janë njerëzit më me fat, shkruan “Kosovarja”.

Në estradë kemi raste të shumta që lidhja në familje është e fortë dhe e madhe, të paktën vlerësojmë nga ajo qka e paraqesin në publik.

Edhe Gili është njëra ndër fatlumet e cila ka një vëlla që e don shumë, e momentet më të janë më të bukurat.

Sot këngëtarja e ka nisur ditën duke pirë kafe me vëllaun e saj Arsimin. Ata shihen duke buzëqeshur me duart e lidhura mes vete.

“Kafe me motrën më të mirë”, ka shkruar Arsimi në Instagram. Dashuri si kjo./Kosovarja/

 

——————————————–
Ju pëlqeu “Vëllau i thotë Gilit: Të kam më të mirën motër”?
Komentoni ose shpërndane me shoqëri.

close