U shokua!

U shokua!

U shokua!

Një grua u shokua kur pa dy pitona në dy banjot e saj gjatë vikendit. Nicole Errey nga Cairns, u kthye në shtëpi nga puna të premten dhe kur shkoi në banjo e vërejti këtë ‘gjënë e errët’ në tualet, duke lëvizur.

“Erdha në shtëpi nga puna, shkova në banjo… kapaku i tualetit ishte i hapur – shikoja dhe e vërejta këtë gjënë e zezë në tualet. Gjarpëri ngriti kokën”, tha Zonja Errey, raporton Daily Mail, transmeton rtv21.tv

Ajo menjëherë e thirri një ekip për largimin e gjarpërit.

Ditën tjetër, motra e saj hyri në banjon tjetër. Para se të dilte, ajo shikoi edhe njëherë rreth e rrotull shtëpisë për tu siguruar se të gjitha dritaret ishin të mbyllura, kur ajo pa një piton tjetër në banjo. Edhe njëherë e ftoi ekipin ta largojë gjarpërinë, i cili po provonte të largohej./21Media

close