Të shtunën testohen për Covid-19 edhe 23 zyrtarë policorë në Prizren

Të shtunën testohen për Covid-19 edhe 23 zyrtarë policorë në Prizren

23 zyrtarë policorë të stacionit në Prizren, nesër pritet t’i nënshtrohen testimit për koronavirus.

Këtë e ka konfirmuar për Klan Kosovën, Zyrtari
për informim i Policisë në Prizren, Shaban Osmanollaj.

Ky vendim për testim vjen pasi në këtë stacion
policor të rajonit të Prizrenit, 12 zyrtarë policorë nga 20 të testuar sot,
dolën pozitivë me Covid-19.

Osmanollaj ka shtuar se të infektuarit tashmë
janë vetëzioluar dhe nuk kanë deri tani ndonjë simptomë shqetësuese
shëndetësore.

Ai tha se zyrtarët policorë të infektuar
kryenin detyra të patrullimit edhe nga tereni edhe nga stacioni dhe sipas tij
është mundësia që ata të kenë pasur kontakt edhe me qytetarë por edhe me
zyrtarë të tjerë policorë.

close