“Ta jap për 1 mijë euro”, por ia uli në 300, shqiptarja bëhet gazi i botës dhe e p.ëson r.ëndë (Foto)

Nuk dihet akoma a e gjeti apo ia mori, por dihet qe kur beri pazar për kthimin e maces tek pronarja, kjo bisede i kushtoi shtrenjte.

Mediat fqinje raportojnë se shqiptarja 54 vjecare, emri i të cilës nuk është bërë i ditur është arr.estuar, pas denoncimit të bërë nga një rumune, banuese në Itali.
Asaj i kishte hum.bur macja dhe kishte vënë njoftime kudo nëpër zonë, madje edhe në rrjetet sociale për ndihmë, duke lënë edhe numrat e vet të kontaktit.

Shqiptarja e kishte gjetur macen dhe e ka kontaktuar atë në Whatsapp, duke i thënë se ia jepte macen në këmbim të 1 mijë eurove.

Pas shumë mesazhesh mes tyre, kanë rënë dakord për një shumë prej 300 eurosh. Por ndërkohë pronarja e kishte bërë den.oncimin, dhe në momentin e këmbimit policia i ka vënë pr.angat shqiptares.

close