Si u prit Leonita në shtëpi pas kthimit nga spitali? (FOTO)

Vetëm disa ditë më parë, Leonita dhe Granit Xhaka janë bërë prindër për herë të parë të një vajze
të cilën e kanë quajtur Ayana.

Pas disa ditësh në spital, sot Leonita është kthyer në shtëpi me të voglën e saj dhe familjarët e
kanë pritur me një surprizë ku duken dhe dhurata të shumta.

Fotot e mëposhtme zbulojnë pritjen.

——————————————–
Ju pëlqeu “Si u prit Leonita në shtëpi pas kthimit nga spitali? (FOTO)”?
Komentoni ose shpërndane me shoqëri.

close