Si janë turpëruar VIP-at nga veshjet e tyre

Yjet janë gjithmonë në qendër të vëmendjes dhe syrit të paparacëve nuk kanë se si t’u shpëtojnë incidentet e ndryshme.N

dodh shpesh që ata të kenë problem me veshjet, duke u turpëruar para të gjithëve.

Më poshtë do ju tregojmë yjet që kanë lënë nam me veshjet, duke zbuluar më shumë se ç’duhet.


close