Si do duken ndërtesat në të ardhmen, arkitektët shpalosin idetë

Revista e arkitekturës dhe dizenjimit, eVolo, ka organizuar një konkurs për se mbi atë se si do të duken ndërtimet arkitekturale të së ardhmes.

 

Projektet kanë qenë të panumërta dhe idetë nga më të larmishmet, duke filluar nga piramida kokëposhtë, që do të krijonin ujë në shkretëtirat e Egjiptit, për të përfunduar tek harqet përmbi malet midis Austrisë dhe Zvicrës, transmeton lajmi.net.

Meqenëse teoricienë të shumtë kanë paraparë se objektet arkitekturale të së ardhmes do glorifikohen nëpërmjet shpeshtimit të xhamave, duket se edhe projektet e përzgjedhura nuk qëndrojnë ndryshe nga kjo.

Ndiqini fotografitë për ta krijuar një ide për “objektet e së ardhmes”. /Lajmi.net/

 

 

 

close