Shuma marramendëse e shtatzanisë së Meghan Markle

Meghan Markle
solli në jetë një bebe djalë javen e kaluar. Duke përfshirë udhëtimet luksoze të
Dukeshës, tretmanet e akupunkturës dhe garderoba glamuroze e shtatzanisë,
shpenzimet e Meghan arrijnë koston 1.1 milion funte.

Ajo shpenzoi 1
milion funte gjatë shtazanisë duke marrë trajtimet më të mira mjekësore dhe
duke udhëtuar nëpër vende luksoze para se të lindte. Ajo udhëtoi po ashtu edhe
në New York bashkë me Amal Clooney dhe Serena Williams për të mbajtur festën e
bebes. Festa u mbajt në një suitë private të Mark Hotel për një javë rresht,
suitë kjo që kushton 56 mijë funte nata.

Dukesha Meghan
Markle, ka trajtuar veten ashtu siç do bënte çdo person mbretëror tjetër.

close