Shtëpinë që do ta dëshironte secili, çifti e ndërtoi për tri vjet

Pamjet e saj janë mbreslënëse

Pamjet e saj janë mbreslënëse

Në ditët e sotme njerëzit janë fiksuar pas ndërtimeve të larta të shtëpiave të tyre. Shumica e ndërtimeve që bëhen sot, e sidmos në trojet shqiptare janë ato me blloka.

Por, ka të atillë që ndërtojnë shtëpi edhe nga druri, e kjo natyrisht varet edhe nga pozita dhe kushtet klimatike të atij vendi, shkruan rtv21.tv

E kur jemi te shtëpitë e drurit, një të tillë e kanë ndërtuar edhe Eva dhe Tim Johnson, të cilëve u ka kushtuar 20 mijë paund dhe u ka marrë kohë 3 vjet.

Në fotografitë e shtëpisë shihet mrekullia e dorës së njeriut, që ka krijuar ambient dhe pamje tejet të bukura dhe interesante që secili do të dëshironte të jetonte në të./21Media

 

close