Shikoni sa janë rritur fëmijët e Teuta Kurtit

Zëri i saj rrënqethi mijëra shikues atëkohë kur ajo ishte konkurrente, por që arritjet nuk i ndali duke u kthyer në një këngëtare shumë të kërkuar dhe të suksesshme, shkruan Kosovarja

Pavarësisht se nuk është shumë aktive siç ishte dikur në skenë, ajo përmendet si një ndër zëmrat më të mirë shqiptarë

Përkushtimi i madh ndaj familjes, gjegjësisht fëmijëve të saj, bën që Teuta të komentohet edhe si një nënë dhe bashkëshorte e shkëlqyer

Për këtë tregon lumturia në fytyrën e fëmijëve të saj, të cilët rriten në frymën e një nëne që bën çdo gjë për ta./Kosovarja/

close