Shijojeni motin edhe për ca ditë

 

Sot në tërë rajonin pritet të mbajë mot kryesisht me diell, stabil dhe mjaft i nxehtë për këtë periudhë kohore.

Në mëngjes nëpër lugina mund të ketë mjegull e cila do të zhduket gjatë paradites.

  
  

Temperaturat maksimale do të arrijnë rreth 26-27 gradë celsius në nivel rajoni.

Edhe ditëve të ardhshme nuk pritet ndonjë ndryshim i motit, madje pritet të ketë ngritje të mëtujeshme të temperaturave të cilat mund të arrijnë deri në 30 gradë celsius ajo maksimalja në nivel rajonal.

 

——————————————–
Ju pëlqeu “Shijojeni motin edhe për ca ditë”?
Komentoni ose shpërndane me shoqëri.

close