Publikohet foto më e bukur nga ditëlindja e Renée

 

Ditën e djeshme, Renée festoi ditëlindjen e katërt.

Për vajzën e Robertit dhe Norës ishte përgatitur një
festë mahnitëse me shumë fëmijë të ftuar.

  

E sot, ka qenë vetë Nora ajo e cila ka postuar fotografi nga eventi mes tjerash duke ndarë edhe fotografinë e përbashkët të familjes ku shkëlqejnë të tre.

      

    

  
 
 
  

  
    View this post on Instagram 
 
  

 
    

  

  
 
    

  
 
    

  

  
 
 

Happy 4 birthday my princess, I love you so much! ♥️🎉

A post shared by Nora Istrefi (@noraistrefi) on

 

 

  

 

  

 

close