Për çka e dërgoj Kushtrimi Learten te doktori?

Djali i këngëtares Shyhrete Behluli, tash ka nisur të njihet edhe si bashkëshorti i Leartes, pasi kjo e fundit është bërë person mjaftë i mediatizuar, shkruan “Kosovarja

Nuk e dimë nëse Kushtrimit i pëlqen ose jo ky fakt, megjithatë, kjo është e vërteta

Vetë Kushtrimi duket që nuk pëlqen të ekspozohet shumë. Ai, duket natyrë modeste dhe pa dëshirën e madhe për tu parë e përfolur kudo, shkruan “Kosovarja

Së fundi, Kushtrimi e ka dërguar bashkëshorten te stimatologu

U frikësua Learta të shkoj vete, apo si ishte puna?/Kosovarja

close