Nuk kanë fare turp! Ja kush jane 5 shenjat e Horoskopit që nuk rrinë dot pa marrëdhënie intime

Jeni lidhur me dikë dhe nuk dini si ta pyesni rreth dëshirave të tij se.ksuale? Mjafton ta pyesni për shenjën e horoskopit.

1-Dashi

Seksi është padyshim një prioritet për këtë shenjë. Për ta dashuria do të thotë një jetë e lumtur në shtrat. Nëse ju mund të keni turp, Dashi ta kërkon drejtëpërdrejtë pozicionin e ri që dëshiron të provojë atë natë.

2-Peshqit

Për peshkun s.eksi duhet një herë në ditë, ose më shumë se sa kaq. Ata nuk e planifikojnë se.ksin, por thjeshtë bëjnë dashuri në mënyrën më të mirë të mundshme. Atyre po ashtu u pëlqen të fantazojnë për partnere të ndryshme, prandaj është e vështire që të gjejnë një partnere të vetme për një lidhje afatgjatë.

3-Peshorja

Motoja e se.ksit për Peshoren është- të zgjasë dhe të dhurojë kënaqësi. Pasi bëjnë partneren të arrijë kënaqësinë, ata lejojnë aftësitë e tyre se.ksuale të shp.ërthejnë.

4-Demi

Demi në kontrast me shenjat e tjera është i fiksuar pas se.ksit, por edhe shumë i organizuar. Për ta bërja e s.eksit është si të ngrënit mëngjes. Por nëse u jepet mundësi jashtë rradhe ata mund ta rregullojnë axhendën.

5-Virgjëresha

Virgjëreshat ek.sitohen thjeshtë duke parë një partnere tërheqëse. Vetëm një dashnore e zjarrtë mund të shuaj urinë e tyre s.eksuale.

close