Nuk duruan dot, gruaja s*k.s tresh në sy të vajzës së vogël në plazh, ishte divorcuar, takon dy burra dhe…(Foto)

Një grua ka dhuruar shfaqje +.18 me dy burra në plazh, ku u zh.veshën në sy të vajzës së mi.tur të gruas, vetëm 7 vjece dhe të disa dëshmitarëve që kanë lajmëruar policinë për skenat e tu.rpshme që po i shihnin sytë.

Kjo ka ndodhur dje, në bregdetin e Giorgino në Itali. Të tre u ar.restuan por më pas u lanë të lirë shkruajnë mediat italiane, me detyrim paraqitje.

Skena është parë nga frekuentuesit e një restoranti që ndodhej në bregdet, përfshirë edhe disa të m.itur.

Ata kanë lajmëruar policinë që mbërriti me urgjencë dhe i arr.estuan të tre. Dy burrat, të moshës 54 dhe 58 vjecare, ishin tashmë të njohur për policinë pasi kishin precedentë p.enalë. Ndërsa gruaja 38 vjecare ishte e divorcuar nga burri.

     

close