“Nuk do e shoh dot djalin të rritet”, 36-vjeçari me k.ancer përl.ot botën me fjalët: Ja cfare do bëj që të…(Foto)

36-vjeçari Paul Hill, baba i një djali 19 muajsh, George- t, Paul mësoi se vu an nga k.anceri në stomak.
Teksa imagjinonte për ditët kur do mund ta shihte të birin të rritej, të hidhte hapat e parë e të diplomohej, mësoi sëm.undjen e rë.ndë.

Paul u diagnostikua me k.ancer një vit pasi i vogli George erdhi në jetë dhe mjekët besojnë se së.mundja ka së paku 5 vite që është zhvilluar, ndonëse nuk ka shfaqur asnjë shenjë, deri pak kohë më parë.

“Momenti kur lindi George ishte më i çmueshmi për mua. U zotova se do të isha gjithmonë aty për të. Madje edhe kur u diagnostikova me ka.ncer, vazhdova ta mbaja si premtim. I premtova se do mund ta mpo.shtja sëmu.ndjen dhe do ia dilja ta shihja teksa ai rritej. Do të bëj gjithçka, me aq sa mundem që t’ia dal.“

Inxhinieri nga Hull kuptoi se diçka nuk shkonte me organizmin e tij kur nisi të kishte problem me gëlltitjen. Më pas nisën dhimbjet e forta…
Pas kontrolleve të shumta, familjes iu dha lajmi shkat.ërrues: babai i ri kishte një tu.mor të madh në stomak, i cili ishte përhapur në pankreas dhe nyjet limfatike. Kështu, për shkak se tumori është ngjitur në enën e tij kryesore të gj.akut, mjekët nuk munden dot ta operojnë.

Sëmu.ndja ka përparuar kaq shumë sa aktualisht gjendet në fazën e katërt.
Aktualisht, 36-vjeçari po ndan me mbarë globin historinë e tij duke u kërkuar të tjerëve të tregohen sa më shumë vigjilentë.

close