Njomza Martinaj sjell portretin e bashkëshortit me djalin

Si rrallë herë Njomza Martinaj sjell portretin e bashkëshortit me djalin.
Njomza Martinaj është vajza e madhe e Shyhrete Behlulit, e cila edhe pse nuk merret me muzikë, kudo e ngado e sheh të rrethuar më këngëtarë e artistë të njohur.      
E kjo falë profesionit të saj si një grimere profesionale, të cilës ia besojnë tash e sa vite lukun jo vetëm zonjat e shtëpisë por edhe më gjerë, shkruan Kosovarja.
Njomza është e martuar dhe nënë e tre fëmijëve, dy vajzave e një djali. Ku muaj më parë edhe pati organizuar një festë të madhe për lindjen e djalit të saj të parë.    

Naimi është bashkëshorti i saj, i cili ka preferuar të qëndrojnë larg syrit mediatik, përkundër bashkëshortes së tij që është mjaft e ekspozuar.
Së fundi, Njomza, si rrallë herë na paraqet me portretin më të ëmbël të bashkëshortit dhe djalit.——————————————–
Ju pëlqeu “Njomza Martinaj sjell portretin e bashkëshortit me djalin”?
Komentoni ose shpërndane me shoqëri.

close