Njera ndër maturantet me tërheqese nga Prishtina

Mbemja e matures , festa e fundit me shoqerin e shkolles se mesme ende ben buj ne Kosoves dhe festohet me dashuri nga gjith nxensat e shkolles se mesme qe vijon vitin e tret.

Në vazhdën e mbrëmjeve të maturës kanë dalë në pah bukuritë edhe format mbreslënëse të shumë vajzave.

Ndër to është konsideruar edhe Liridona Selmani njëra nga maturantet e Prishtinës e cila rrëmbeu vëmendjen në maturë.

Në vazhdim ju sjellim disa fotografi ku mund t’i shihni detajet e thjeshta por shumë seksi që Dona ka zgjedhur për këtë natë të veçantë.

close