Nëna e Teutës ka ditëlindjen, ja çfarë befasie i bën fëmijet asaj

Brenda festës së ditëlindjes së Edibe Krasniqit, nënës së Teutes, Memlit e Bubilines
Edibe Krasniqi nga familjarët, miqtë, kolegët, cilësohet si një zonjë e rrallë, grua me të gjitha vyrtytet më pozitive.      
Bashkëshortja e gazetarit e shkrimtarit Milazim Krasniqi, e nëna e të njohurve Teuta, Memli e Bubilina Krasniqi, gjatë gjithë jetës ka punuar dhe vazhdon të punoj si infermiere në QKUK, ku çmohet lartë nga kolegët dhe pacientët për përkushtimin profesional.
Sot, zonja Edibe ka festuar 61 vjetorin e lindjes. Ajo ka fryer qiriun në tortën e ditëlindjes, nën shoqërinë e nipave dhe mbesave, shkruan “Kosovarja”.    
Në adresë të Edibe Krasniqit kanë shkuar shumë mesazhe urimi me rastin e ditëlindjes.


——————————————–
Ju pëlqeu “Nëna e Teutës ka ditëlindjen, ja çfarë befasie i bën fëmijet asaj”?
Komentoni ose shpërndane me shoqëri.

close