Nëna e 6 fëmijëve nuk është një nënë ordinere ajo ndjek këtë metodë për rritjen e fëmijëve

Nëna e cila ka një faqe të vetën ku ndanë me të tjerët jetën e të qenit nënë, ka shkruar rreth ‘mbijetesës’ me fëmijët e saj.

 

Ajo në blogun e saj ka shkruar se prindërit nuk duhet të shqetësohen edhe në gjëra dhe të i lënë fëmijët të jenë shumë më të lirë.

Siç është darka thotë ajo, një kohë ku ne e shijojmë pa përdorur pjata, raporton “Metro”, transmeton lajmi.net.

Asaj nuk i shtyen me zor të hanë. Dhe kur vjen puna te pastrimi i fëmijëve ajo thotë se ata nuk duhet të pastrohen çdo ditë. 3 herë në javë, shpjegon ajo duhet të bëhet pastrimi i fëmijëve.

“Unë e urrej kur të tjerët më shkruajnë, nuk e di se si ia bënë me 6 fëmijë, unë nuk mund të ia dal as edhe me dy”, e vërteta është se unë ndoshta më shumë kam bërë punën e nënës kur i kisha dy fëmijë sesa që e bëj tash.

Një këshillë që e ka ndarë ajo me të tjerët është, ‘shokë/shoqe dhomësh’ kryesisht familjarë të cilët ndihmojnë në kujdesin e fëmijëve.

Lini të hanë fëmijët me duar, enët janë pjesa më e mërzitshme e gatimit në kulturat  tjera çdo kush hanë me duar, pse jo./Lajmi.net/

  

 

close