Në rini dhe pleqëri bashkë

Në rini dhe pleqëri bashkë

Në rini dhe pleqëri bashkë

Disa dashuri përfundojnë pas pak muajsh lidhje e disa të tjera vazhdojnë tërë jetën. Thuhet se për të jetuar tërë jetën me një person duhet ta duash vërtetë.

E se një dashuri e tillë ekziston e dëshmojnë edhe fotografitë në vijim./21Media

close