Morena vjen me fjalë të veçanta për këtë person

 
 

Morena Taraku i ka dedikuar fjalë emocionuese babait.

Morena Taraku ka ndarë me ndjekësit një fotografi në Instagram, në të cilën shfaq dorën e saj dhe të babait.

  
  

Teksa po shtrëngonin duart babë e bijë, këngëtarja shkroi fjalët “Dashuria e jetës sime, babai”.

Për ndryshe, Morena po ndan jetën mes Kosovës dhe Turqisë, teksa po punon edhe me emra të huaj për projektet e reja.

Kujtojmë se kënga e fundit nga Morena Taraku është “Swag”, të cilës ia ka bashkëngjitur edhe videoklipin.

 

 
 

——————————————–
Ju pëlqeu “Morena vjen me fjalë të veçanta për këtë person”?
Komentoni ose shpërndane me shoqëri.

close