Mënyra se si e mbani smartfonin tregon shumë për personalitetin tuaj

Statistikat parashikojnë se do të ketë pothuajse 3 miliardë përdorues të smartfonëve deri në vitin 2020.

Jo vetëm që ky fakt është interesant nga pikëpamja e përparimit të teknologjisë, por edhe nga ana psikologjike e gjërave, transmeton lajmi.net.

Kjo, për shkak se mënyra se si trajtojmë, veprojmë në smartfonët tanë mund të zbulojë shumë tipare që nuk do t’i prisnit kurrë.

1. E mbani me vetëm një dorë

Nëse jeni personi që rrëshqitni në kryefaqen tuaj me vetëm një dorë, jeni një person jashtëzakonisht i sigurt. Ju jeni ai që është gati të rrezikoni të gjitha, por me mençuri, që ju ndihmon të arrini rezultatet e dëshiruara.

2. Përdorni njërën dorë për të mbështetur telefonin dhe gishtin e dorës tjetër për të punuar me ekranin

3. Përdorni dy duart për mbajtjen dhe përdorimin e smartfonit

Përdorimi i të dy duarve për përdorimin e telefonit tregon dashurinë tuaj për shpejtësi. Ju jeni të shpejtë, efikas dhe të gatshëm për të marrë vendime menjëherë.

4. Përdorni një dorë për të mbajtur telefonin dhe gishtin tregues të dorës së dytë për të punuar me ekran

Kjo mënyrë për të mbajtur një telefon tregon se jeni kreativ. Ju keni një bollëk idesh të mrekullueshme që përpiqeni të zbatoni në jetë. /Lajmi.net/

close