Martohet “Tunçit”, pamje madheshtore nga dasma

Pamje nga dasma e “Tunçit”
“Tunçi” i lumtur pranë bashkëshortes së tij       
Aktori turk Özgün Çoban u bë i njohur për publikun shqiptar me interpretimin e rolit të “Tunçit” në serialin shumë të ndjekur “Më fal”.
Ani pse 34-vjeçari mënuk është pjesë e serialit, ai vazhdon ta ketë po të njëjtën famë që e kishte në serial.     
Në rolin e “Tunçit” ai u përball me shumë sfida dhe vuajtje, por jashtë serialit ai ka një jetë të lumtur.
Özgüni në vitin 2015 është martuar me Ayla Kara, të cilët organizuan një ceremoni madhështore të mbajtur në Stamboll.
Aktori ka diplomuar në Universitetin Hacettepe në Ankara, përfundoi Akademinë e Teatrit dhe të Muzikës.——————————————–
Ju pëlqeu “Martohet “Tunçit”, pamje madheshtore nga dasma”?
Komentoni ose shpërndane me shoqëri.

close