Makina që shndërron shishet e birrës në rërë

Ekzistojnë disa makina që i shndërrojnë shishet e birrës në rërë brenda pak sekondash.

DB Export Beers është kompania që e ka krijuar këtë makinë rëre. Në këtë makinë i vendosni shishet e thata të birrës të cilat pastaj thërrmohen dhe shndërrohen në zëvendësim të rërës.

Ata mendojnë që kjo mund të jetë zgjidhja e mungesës së rërës nëpër botë.

Pasi që qelqi krijohet nga rëra, ata pohojnë që ky zëvendësim i rërës është tejet i sigurt.

close