Lori Hoxha fajëson horoskopin për sjelljet e saj

Mesa duket, Lori Hoxha për të bërë përshkrimin e fotove që poston në profilin e saj në Instagram
pyet motrën e vogël, Redian.

Këtë e ka treguar Redia përmes një komenti që ka bërë në foton e fundit që Lori ka postuar.

Lori e pyeti Redian për një caption për ta vendosur në Instagram, dhe në fund nuk bëri siç ajo i tha!

Dhe Redia vendosi ta kritikonte në komente se pse nuk e pyeti:
“Pra kot sa më harxhove kohë duke pyetur për captions se prap atë që doje bëre.”

Por Lori ia lë fajin shenjës së horoskopit që ka:
“Unë jam Peshore, këtë bëjmë ne!”

E ndërsa Redia i kthen sërish: “Sikur të kisha një dollar për çdoherë që përdor horoskopin si justifikim.”

——————————————–
Ju pëlqeu “Lori Hoxha fajëson horoskopin për sjelljet e saj”?
Komentoni ose shpërndane me shoqëri.

close