Learta Jakupi vet pronare, vet modele

 

Lirshëm mund të themi se reja e Shyhretes po mban në duar mediat dhe publikun.

Këtë e ka arritur jo vetëm falë reputacionit të vjehrrës së saj, por edhe për shkak të bukurisë që posedon, shkruan “Kosovarja”.

  

  

Publiku e do dhe e veçon shumë Leartën pasi që çdo herë ka treguar se gëzon një edukatë të lartë duke dëshmuar se është një femër e edukuar dhe e shkolluar.

Ajo po ashtu është edhe këngëtare e sopranos, ku një vit më parë kishte mbajtur koncertin e saj solistik, e vetëm pak muaj më parë ajo solli bashkëpunimin e parë me vjehrrën.

Por, të mirat e Leartës nuk ndalën vetëm këtu. Ajo është edhe një biznesmene e suksesshme, madje kohët e fundit edhe modele.

Në dyqanin e fustaneve që posedon ajo vetë është edhe pronare edhe modele. A keni parë kështu?/Kosovarja/.

 

——————————————–
Ju pëlqeu “Learta Jakupi vet pronare, vet modele”?
Komentoni ose shpërndane me shoqëri.

close