Kush është “Haluku” në jetën reale, do të befasoheni

Aktori afër të 50-tave Emre Kınay aktori njohur turk, i cili te ne njihet si “Haluku” në serialin “Vajzat e diellit”.
Në serial aktori luan rolin e njërit prej pasanikëve më të mëdhenj të Turqisë, me një të kaluar të mbushur me shumë vuajtje që kanë ndikim të madh në jetën e tij.
“Haluku” dashurohet në “Gyneshin” ku më pas edhe martohen me të, shkruan rtv21.tv “Haluku” jo person shumë i dashur, arriti që brenda një kohe të shkurtër të bëhet shumë i njohur. Rolin e tij e karakterizon përpjekja e tij për t’i bindur të tjerët t’i zbatojnë urdhërat e tij.
Emre Kinay, ka lindur në Stamoll të Turqisë në vitin 1970 pra tani është 48 vjeçar, dhe është baba i një vajze. Aktori përpos që luan në seriale ai gjithashtu luan edhe shfaqje të ndryshme teatrale. Përveç aktrimit, ai merret edhe me organizime të koncerteve të ndryshme të këngëtarëve turq.

close