Kur Albatriti ka në krahë e gjithë botën

Askush nuk do e mendonte që për një kohë të shkurtër do të afronte rreth tij me qindra adhurues dhe se do të bëhej aq i famshëm

Albatrit Muqiqi, tashmë ka siguruar audiencë të vetën dhe po zotëron muzikën me pasionin më të madh, shkruan Kosovarja

Kjo është edhe ajo për çka përfolet kryesisht i biri i Nysretit, i cili përveç sukseseve të pafundme që gëzon, tani ai është edhe baba i lumtur i tre fëmijëve

Për një baba të dashur dhe të përkushtuar nuk ia gjen dot të shoqin, ku kjo dëshmohet edhe përmes përditshmërisë së tij

Aq i dhënë dhe i pangopur ndaj tyre, sa edhe ti mbajë në krahë nuk e ka pikë problemi. /Kosovarja

close