Kjo është gara më e rrezikshme e vrapimit

Kësi lloj të garës së vrapimit nuk keni parë asnjëherë.

 

Vrapuesit janë duke u rrotulluar poshtë maleve. Kjo është njëra prej garave më epike të Austrisë.

Rruga e vrapimit është e gjatë 350 metra e gjatë dhe përbehet prej 80% me shpat, raporton “Daily Mail Video”, transmeton lajmi.net.

Është njëra prej rrugëve më të vështira pikërisht për shkak shpatit të lartë duke u konsideruar si më e vështira në botë.

Zakonisht është shumë e rrezikshme, e sidomos këtë vit, kur edhe moti ishte me shi dhe toka ishte bërë e qullët, duke e bërë kështu edhe më të vështirë vrapimin. /Lajmi.net/

 

close