James Blunt flet për Kosovën

Në një intervistë për prestigjiozen “The Sun”
James Blunt ka folur edhe për Kosovën.

James në një intervistë për prestigjiozen “The Sun”, flet për përvojën e tij në ushtrinë britanike gjatë luftës së Kosovës dhe çfarë e bën atë me të vërtetë të pikëlluar.

“Unë isha në ushtri në luftën e Kosovës,
kështu që pashë shumë vdekje. Kjo ka qenë ndër përvojat më të hidhura”, u
përgjigj ai.

Ai ndër të tjera ka treguar se kë prej
personazheve publike admiron dhe ka folur edhe për jetën private.

“Greta Thunberg. Ajo po flet për temën më të
rëndësishme në botë sot. Dhe ajo është mbret i ri.”, është shprehur tutje
Blunt.

I pyetur se sa shpesh kryen marrëdhënie
seksuale ai e ka dhënë si në shaka një përgjigje.

“36 herë në javë. Po ju?”, ka përfunduar
James.

close