Hashim Thaçi dekoron me Medalje Presidenciale Sabri Fejzullahun

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka dekoruar me gjatë ditës së sotme Medalje Presidenciale të Meritave Sabri Fejzullahun.

Thaçi tha se Fejzullahu tërë jetën na ka argëtuar me këngë dhe me humor.

“Me Medaljen Presidenciale të Meritave, sot e dekorova një prej këngëtarëve më të pëlqyer të publikun tonë për më shumë se gjysmëshekulli”.

“Gati tërë jetën e tij Sabriu na ka argëtuar me këngën dhe humorin e tij. Na ka treguar bukuritë e jetës, por edhe na ka bërë të mendojmë për detyrat dhe obligimet për shoqërinë tonë”, shkruan Thaçi në rrjetin social Facebook.

close