Harrojeni PUBG, kjo është video-loja që po ia “merr myshterinë”

Call of Duty Mobile u lansua me një bollëk të mënyrave të përmbajtjes dhe lojës.

Ndër to, më e njohura është modeli i tipit Battle Royale. Përvoja e Battle Royale u prezantua për herë të parë në Black-Ops IV dhe tani përvoja në celular po e rikthen atë, transmeton lajmi.net.

Ajo çfarë e veçon modelin ‘Battle Royale’ të Call of Duty nga PUBG është pajisja me mburojë, gjë të cilën kjo e fundit nuk e ka.

Përveç tjerash, ju jeni në gjendje edhe të hipni në helikopter, të merrni armë më të sofistikuara, si dhe të keni grafikë më të përmirësuar. /Lajmi.net/

close