“Gruaja bëhet xheloze për Eli Farën”, këngëtari i njohur shqiptar lë të gjithë pa fjalë me atë që thotë

Koha duket sikur ka ndaluar për këngëtaren Eli Fara.

Çdo ditë e më shumë, këngëtarja vërteton se për të mosha është thjesht një numër.

Ndonëse vitet ecin me shpejtësi, Eli Fara vazhdon të mbetet ndër femrat më të bukura të ekranit shqiptar.

Këngëtari Bujar Qamili na ka habitur paksa me deklaratën e tij.

I ftuar në ‘Shiko Kush Luan’, Bujari është bërë pjesë e disa lojërave, ku duhej tu përgjigje disa pyetjeve.

Një nga pyetjet ishte se për cilën nga femrat e ekranit bëhej xheloze bashkëshortja e tij. Bujari nuk është menduar shumë gjatë dhe u përgjigj menjëherë: Eli Fara.

Epo nuk mund ta mohojmë që bashkëshortja e këngëtarit ka shumë të drejtë.

     

close