Fotot që zbulojnë rrenat në rrjetet sociale

Realiteti është ndryshe nga ato që shihen në imazhe

Realiteti është ndryshe nga ato që shihen në imazhe

Kur përpiqen të bëhen “yje të mediave sociale”, njerëzit përdorin trika të ndryshme për të treguar jetën e tyre nga këndi më i mirë.

Kur bëhet fjalë për faqet e mediave sociale, imagjinatat e njerëzve janë të pakufizuara dhe ndonjëherë thjesht nuk mund të kuptohet se si u dalin ato ide.

Më poshtë ju sjellim shembujt më befasues se si bëhen ato foto të bukura të rrjeteve sociale, që shkaktojnë aq shumë zili./21Media

close