Femra, mos bëni këto 7 gjëra, sepse meshkujve jua shpif. Kujdes!

Lidhja duhet të jetë sa më e lumtur mes dy personave dhe të shmangen keqkuptimet e hatërmbetjet.

Ja gjërat,që nuk duhet t’i mos i bëni që të mos e mërzisni partnerin:

1. Mos u depiloni në sytë e tij
Ju harroni se po jetoni me dikë tjetër, edhe pse jeni shumë të lirshëm me të, mos lëvizni në shtëpi me kremin depilues te mustaqeve. Disa gjëra është mirë, mos t’i shohë partneri.

2. Fshini historinë pasi qëndroni në kompjuter
Gjërat personale, që shikoni në kompjuterin tuaj, nuk është mirë t’i shohë partneri juaj. Ruani disa gjëra, për veten tuaj!

3. Mos kruani hundën në sytë e partnerit
Mos keqkuptoni faktin se jeni vetvetja me të, me veprime jo të këndshme. Kruarja e hundës, është veprim aspak higjenik.

4. Bëni kujdes që gjërat personale të jenë në vendin e vet
Mos neglizhoni gjërat tuaja personale, në prani të partnerit. Duke treguar se jeni të rregullt dhe i lini gjërat pastër, do tregojë se jeni me vlera. Nëse nuk tregoni vëmendje, çastet tuaja romantike, do mbushen me pakujdesitë tuaja dhe do ja shpifni partnerit.

5. Mos i ngrini zërin mamasë suaj në telefon
Kjo gjë do tregojë se jeni pa edukuatë dhe do i ulni vlerat vetes. Nëse silleni kështu me prindin tuaj, sipas intv.al imagjino si jeni me të tjeret. Kujdes!

6. Mos flisni me babanë tuaj në telefon për paratë
Çështjet personale si paratë, është mirë t’i bisedoni jo në telefon dhe aq më tepër në sytë e partnerit.

7. Bëhuni të njerëzishëm
Të jesh i njerëzishëm, nuk do të thotë të jesh seksi. Përdorni më shumë trurin, sesa trupin tuaj për të treguar vlerat tuaja te partneri./Intv

close