Fat në dashuri por edhe bixhoz: Ja cilat shenja i kanë të dyja!

 

“Kush ka fat në bixhoz, nuk ka fat në dashuri”! Kështu thotë një shprehje e urtë, por nuk ka të vlerë
për personat që i përkasin këtyre dy shenjave të horoskopit. Këto dy shenja të horoskopit duket se kanë gjithmonë fat, pavarësisht se flitet për lidhjen apo për
bixhozin.

Dashi
Personat e shenjës se Dashit njihen për karakterin e tyre luftarak dhe për vullnetin e paepur që
mesa duket është një armë e forte, e mbështetur edhe nga yjet. Dashi e kërkon fatin me të gjithë
mënyrat e mundshme dhe kjo këmbëngulje shpeshherë shpërblehet pasi ata marrin gjithmonë atë
që dëshirojnë.

Demi
Në pamje të parë Demi është një shenjë e ndjeshme dhe e brishtë, por pas tij fshihet një ndër
shenjat më të forta të zodiakut. Demi është i gatshëm të bëjë çdo gjë për njerëzit, ndonëse nuk ka
shumë për të bërë pasi yjet janë treguar zemërgjerë me të duke e bekuar me shumë fat. Kur
partneri ka nevoje për ta, ata bëjnë gjithçka që t’i mbështesin. Për këtë arsye duhet ta ndieni veten
me fat nëse keni në krah një Dem.

 

——————————————–
Ju pëlqeu “Fat në dashuri por edhe bixhoz: Ja cilat shenja i kanë të dyja!”?
Komentoni ose shpërndane me shoqëri.

close