Edhe Lola me urim të veçantë për Anitën

 

Anita Mucaj është gruaja e politikanit të mirënjohur, Ramush Haradinajt.

Ajo u bë e njohur fillimisht si moderatore në televizionin publik të Kosovës.

  

Sot, ajo feston ditëlindjen dhe në këtë ditë mori urime të shumta.

Por më të veçantin duket se e ka marrë nga motra e saj, Lola.

 

——————————————–
Ju pëlqeu “Edhe Lola me urim të veçantë për Anitën”?
Komentoni ose shpërndane me shoqëri.

close