Dikur shumë kg, pot sot Linda Halimi është thjesht mahnitëse

Linda Halimi bënë pjesë në yjet shqiptare që
ka bërë transformimin më të madh në dukjen e saj.

Falë përkushtimit të madh, këngëtarja arriti
të krijojë linja të dëshirueshme trupore dhe tash duket për mrekulli.

Sa herë që publikon fotografi në rrjetet
sociale që vënë në plan të parë figurën trupore, ajo arrin të lë mbresa te
ndjekësit e saj.

Ndërsa gjatë fundjavës, edhe pse ka pozuar nga
studioja, Linda ka arritur që të marrë vëmendjen me dukjen e saj dhe linjat
trupore.

Për më shumë, këngëtarja është nënë e një vajze, edhe pse këtë nuk e tregon fiziku i saj.

close