Brenda shtëpisë së vëllezërve Mziu

Të gjithë i njohin vëllezërit Mziu, që janë shfaqur prej vitesh në muzikë dhe e kanë ruajtur origjinalitetin me të cilin edhe janë prezantuar qysh në start, shkruan “Kosovarja

Vëllezërit Mziu këndojnë bashkë, nuk ndahen asnjëherë dhe pasionin për këngën e kanë të madh

I shohim në televizion, me këngë e videoklipe dhe përherë në unison. Ata, shfaqen thuajse përherë në të njejtën linje, që nga fija e flokut e deri tek këpucët, shkruan “Kosovarja

Pak dihet për jetën private të vëllezërve Mziu, se ku jetojnë, çfarë bëjnë, a janë të martuar, etj

Në të vërtet, ata punojnë jashtë vendit, në Zvicer dhe janë mjaftë mirë edhe në këtë pikë

Big Mama ka zbuluar pak nga ambienti familjar i vëllezërve Mziu. /Kosovarja

close