Arda një djalë tejet tërheqës në realitet, po ‘çmend’ turket me imazhin e fundit

Seriali ‘Mos ma lësho dorën’ po bëhet gjithnjë e më i popullarizuar si në Turqi ashtu edhe jashtë saj.
Ai po transmetohet edhe për publikun shqiptar ku po bëhet tejet i pëlqyer, përcjell ORAinfo.      
Është edhe roli i ‘Ardas’ një ndër rolet kryesore.
Ai duket se në jetën reale është edhe më i bukur se sa në seria dhe po lë ‘pa mend’ turket me pamjen./ORAinfo/    ——————————————–
Ju pëlqeu “Arda një djalë tejet tërheqës në realitet, po ‘çmend’ turket me imazhin e fundit”?
Komentoni ose shpërndane me shoqëri.

close