Aktori ‘Arda’ krejt ndryshe në realitet

 
 

Seriali ‘Mos ma lësho dorën’ po bëhet gjithnjë e më i popullarizuar si në Turqi ashtu edhe jashtë saj.

Ai po transmetohet edhe për publikun shqiptar ku po bëhet tejet i pëlqyer.

  
  

Është edhe roli i ‘Ardas’ një ndër rolet kryesore.

Ai duket se në jetën reale është edhe më i bukur se sa në seria dhe po lë ‘pa mend’ turket me pamjen.

 
 

——————————————–
Ju pëlqeu “Aktori ‘Arda’ krejt ndryshe në realitet”?
Komentoni ose shpërndane me shoqëri.

close