Kjo femër është dashnia e Yll Limanit

Këngëtari i një liste të tërë këngësh hite, Yll Limani, është i biri i gazetarit dhe analistit të njohur kosovar, Mufail Limani, shkruan “Kosovarja”.

Ylli, ndonëse ka oratori e ndoshta do të mund të bëhej gazetar i zoti, ai nuk e ndoqi rrugën e të atit, por u bë këngëtar.

Ylli ka gjithë përkrahjen dhe mbështetjen e të dy prindërve, të cilët ishin me të që ai të ngjiste shkallët e karrieres që aq shumë d donte.

Ju e njihni babain e Yll Limanit, e tani po ju njohim edhe me nënën e tij, e cila sot feston ditëlindjen.

Ja si e ka uruar i biri.


close