Nga këto komuna vijnë 214 rastet me Covid 19

Sot më 08 korrik 2020, janë shëruar 60 pacientë derisa numri i përgjithshëm i të shëruarve deri më sot është gjithsej 2.063 raste, kurse raste aktive është 1.951.

Rastet pozitive janë nga:

komuna Prishtinë 68 raste,

komuna Ferizaj 55 raste,

komuna Mitrovicë 35 raste,

komuna Fushë Kosovë 13 raste,

komuna Prizren 10 raste,

komuna Lipjan 8 raste,

komuna Vushtrri 6 raste,

komuna Drenas 3 raste,

komuna Podujevë 3 raste,

komuna Gjakovë 2 raste,

komuna Skenderaj 2 raste,

komuna Obiliq 2 raste,

komuna Han i Elezit 2 raste,

komuna Malishevë 2 raste

dhe me nga 1 rast komunat: Junik, Suharekë dhe Shtime.


close