Mjeku shqiptar për të cilin flitet shumë tregon se ka një virus më të keq se Covid-19

Valeri mban postin e drejtorit të një qendre spitalore në vendlindjen e tij, Malësi të Madhe, dhe në një intervistë për “Panorama plus” thotë se ekzistojnë viruse më të rr ezikshme se Covid-19 e që përhapin në intimi tet ata që tradhtojnë partnerët.

Përveç Covid-19, cilat janë viruset e padukshme që përhapen mes njerëzve në intimitet?

Valer Kolnikaj: Tradhtia e ndarjet janë duke u përhapur shumë te të paduruarit e të mospërmbajturit në inti mitet.

Thonë që mjekët bëjnë shumë para. Po ti, si je me situatën ekonomike? Ia vlen të punosh në mjekësi me këto paga në shtet?

Valer Kolnikaj: Çdo punonjësi të shtetit që i shërben popullatës, si: mjekëve e infermierëve, inxhinierëve, policëve, mësuesve etj., ua dimë vlerën vetëm kur jemi në rrezik e s’kemi ku të shkojmë. Mendoj që këtyre punonjësve u duhen siguruar nga shteti pagesa të mira, që këta t’u sigurojnë familjeve të tyre jetesën e mirë, që të mos të detyrohen të largohen nga Shqipëria. Pagat e infermierëve janë më të ulëtat dhe shpresoj shumë që qeveria jonë t’i rishikojë, duhet pa diskutim. Si e kam unë situatën ekonomike? Jetoj mirë me familjen, edhe pse jam i vetmi i punësuar deri tani. I kam realizuar objektivat e mia në çdo aspekt dhe kam plot mundësi për dëshira e objektiva të radhës.

close