Kryetari i Suharekës kështu e arsyeton mungesën e tij në sytë e gruas

 

Kryetar i komunës së Suharekës, Bali Muharremaj ka bërë një dedikim special për personin e zemrës.

Ai përmes një statusi në Facebook ka treguar së ka befasuar me një buqët me lule bashkëshorten e tij si një arsyetim për mungesat që bën për shkak të angazhimeve profesionale që ai ka.

 

“Një arsyetim që kthehet në surprizë të vogël për gruan, nga mungesa e tejzgjatur në shtëpi.Faleminderit për durimin dhe pritjen nga orari i tepërt. Faleminderit për gjithçka tjetër.”, ka shkruar Muharremaj përkrah fotografisë së gruas së tij.

 

——————————————–
Ju pëlqeu “Kryetari i Suharekës kështu e arsyeton mungesën e tij në sytë e gruas”?
Komentoni ose shpërndane me shoqëri.

close