5 mënyra si t’i kursejmë kohën dhe paratë

Lidhjet kabllore, janë jashtëzakonisht të lirë, por vlera reale e tyre shkon përtej pritshmërive tona.

Këto gjëra të vogla plastike vijnë në çdo madhësi, ngjyrë dhe gjatësi që mund të dëshironi ndonjëherë, ato janë të lehta për t’u përdorur dhe çuditërisht të forta.

Nuk është çudi që ata mund të vijnë në shpëtimin tonë në pothuajse çdo situatë të përditshme.

Thani the ngjyrosni Maicat

Krijo një dorezë për filgjanin tënd

Bashkangjitini ngarkuesit tuaj në bazat e tyre, në mënyrë që ju të mos duhet t’i gjuani gjatë natës

Mbani zinxhir mbi xhinse tuaj

Bëni një paralele

close